Winkelmandje

Webshop

Welkom op de webshop van Bierboetiek. Na ruim een jaar een fysieke winkel te hebben in Middenmeer, hebben wij nu ook een webshop online, waar u vele Nederlandse Speciaalbieren online kunt kopen. Nog niet ons gehele assortiement Nederlandse Speciaalbieren zijn hierop vertegenwoordigd, maar wekelijks zullen wij bieren aan de online shop gaan toevoegen. Wilt u op de hoogte blijven, bezoek dan geregeld onze pagina of like onze facebookpagina.

Klik hieronder om direct naar een selectie uit onze speciaalbieren te gaan en uw bestelling te plaatsen.

Bestelinformatie

Bestellingen, mits betaald, worden de volgende werkdag verzonden met DPD en zullen normaal geproken de eerst volgende werkdag erna worden aangeboden op het opgegeven adres binnen Nederland. De vaste kosten die wij per bestelling berekenen zijn € 7.50, ongeachte de hoeveelheid. (Voor buitenland geld een een toeslag).

Let op! Niet alleen diegene die besteld, maar ook diegene die de bestelling speciaalbieren in ontvangst neemt, dient 18 jaar of ouder te zijn.

Wilt u de bestelling liever afhalen, dat kan tijdens de reguliere openingstijden van De Bierboetiek.

Voorraad

De in de webshop aangeboden bieren leveren wij uit voorraad. Wij doen ons uiterste best om deze voorraad op peil te houden. Desondanks kan het voorkomen dat de webshop iets achterloopt op de werkelijkheid en dat het bestelde artikel uitverkocht is. In dat geval nemen wij contact met u op voor een passende oplossing. 

Retourneren

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw bestelling, heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Uiteraard betreft dit slechts onaangebroken en onbeschadigde flessen. Stuur in dit geval de bestelling terug in de originele verpakking naar: De Bierboetiek, Prof. ter Veenweg 11, 1775 te Middenmeer.

Let wel, de kosten voor deze retourzending naar De Bierboetiek zijn voor eigen rekening, evenals het risico ervan. Zoekgeraakte en/of beschadigde artikelen worden niet terugbetaald. Wij adviseren u om het verzendbewijs goed te bewaren. 

Informatie voor Horeca en Slijterij

Bestellingen van Horeca en Slijterij kunnen NIET via de webshop worden gedaan. Voor bestellingen kunt u mailen naar bestelling@bierboetiek.nl

 

Aan Horeca en Slijterijen leveren wij o.a. bieren van onderstaande brouwerijen.

Amsterdam Brewboys

BE+ER

Berging Brouwerij

Bierbroeders

Bird Brewery

Bolletjesbier

Breugem

Brouwerij

Brouwerslokaal

Bruut  

Crooked Spider 

Dampegheest

Moersleutel

Monnick

Natte Gijt

De School (v.h. Twee Knaapjes)

Stijl    

Duits & Lauret

Enkhuizer Brouwerij

Gebrouwen door Vrouwen

Happy Face

Het Uiltje

Hoge Stins

Hoop

Kaapse Brouwers

Kleiburg

Klein Duimpje

Lepelaer, De

Muifelbrouwerij

Naeckte Brouwers

Oedipus

Pimpelmeesch, De

Poesiat en Kater 

Pontus

Radboud

Sancti Adalberti Egmond

Two Chefs Brewing

Urban Colors Brewery

Vriendenbier

Walhalla

Zeglis